Äntligen ett eget hem!

Nästan alla jag känner brukar klaga jättemycket på sina föräldrar, men jag tycker att mina är helt fantastiska! Speciellt nu, när de lovat att hjälpa till ekonomiskt med att köpa en lägenhet till mig. Som nyutexaminerad student från Berghs sitter jag med skyhöga studielån och ett halvtidsjobb, så lånevillkoren för mig på egen hand såg inte direkt ljusa ut. Nu kollar vi upp utbudet och ska snart börja gå på visningar. Sedan är det ju en massa andra saker man måste tänka på, som hemförsäkringar till exempel. När jag väl har min nya lya vet jag precis hur jag ska inreda den, eftersom jag lusläst tidningar som Sköna hem så länge jag kan minnas. Mamma hade prenumerationer på säkert tio olika inredningsmagasin när jag växte upp, så det sitter liksom i blodet. Möbler har jag så klart redan sett ut, jag vill faktiskt hellre köpa nya än begagnade, även om gamla saker så klart har sin charm. Nu gäller det bara att hitta rätt lägenhet, helst innanför tullarna. Det spelar inte så stor roll exat var, eftersom jag gillar hela Stockholms innerstad, men drömmen vore så klart söders höjder eller Mariatorget. Där är det supermysigt och nära till alla mina favoritställen. Hoppas!

Lägenhet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation