En dag på stan

I dag tog jag ett litet snabblån från Kredit365.se. Jag blev bara så sugen på att slippa tänka på jobb, lägenhet och annat som tagit upp all min tid på sistone, och bestämde mig för att ta en heldag på stan. Det var helt klart värt det vill jag lova. Jag började med att äta en lång frukost på mitt favoritställe på Söder, för att sedan strosa runt lite och kolla i butikerna i samma kvarter. De har helt klart stans bästa second hand där, men jag köpte ingenting även om jag såg några fina vårklänningar. Sedan bestämde jag mig för att promenera hela vägen till Stureplan via slussen. Jag åt lunch på ett ställe vid Svampen, som dock var aningen för dyrt och inte speciellt gott heller. Det finns många bra restauranger på Stureplan, men de är helt klart bättre på middagar. Efter det pinnade jag vidare upp mot Rigoletto och såg en dagsföreställning. Det finns inget skönare än att gå ensam på bio dagtid. Man har i princip hela salongen för sig själv och det är bara att förlora sig helt i det som visas på duken. Rätt mäktig film var det också, jag är ju lite svag för sci-fi … När jag kom ut från bion var klockan redan 16 och jag började dra mig hemåt igen. Inte världens mest speciella dag, men ändå precis vad jag behövde.

Jag kan sitta var jag vill ...

Jag kan sitta var jag vill …

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation