Hemma efter hektisk dag på jobbet

Puh… jag kom nyss hem efter en riktigt stressig dag på jobbet, bland det värsta jag varit med om alltså. Det har varit full fart hela dagen, med ständigt nya problem med kunder, kollegor som behöver hjälp, saker som inte fungerar som de ska. Något av en mardrömsdag helt enkelt, men jag tycker ändå att jag lyckades hålla humöret uppe ganska bra och bara köra på. Sånt här händer ju trots allt inte särskilt ofta, så det är ändå helt okej att ta det någon gång ibland så där bara, det klarar man faktiskt av utan att helt och hållet bryta i hop.

Det positiva med sådana här dagar är ju att det är så otroligt skönt att bara komma hem och göra ingenting, sjunka ner i soffan och slökolla lite på teve utan att känna det minsta dåliga samvete för att man inte gör något mer vettigt, för det orkar man ju helt enkelt bara inte ens tänka på, det är liksom inte ens aktuellt att ta tag i något efter en så extremt intensiv dag som de var i dag, så det går verkligen inte att känna dåligt samvete över det. En sak som jag säkert vet är i alla fall att jag kommer somna riktig gott i kväll, för jag tog ut mig ganska ordentligt förut och skulle nog kunna somna vilken sekund som helst om jag ville, men jag väntar nog till i kväll hur som helst.Ska sätta mig med surfplattan och leta lite material till en vindstrappa jag tänkte ta tag i att bygga i mellandagarna. Jag blir ju lätt så uttråkad så måste ha nåt att göra i mellandagarna när man är ledig.

About Emma

Olen 36-vuotias nainen, äiti, vaimo ja yhteiskunnallinen vaikuttaja ja toisinajattelija. Olen opiskellut Humanistisessa yhteiskunnassa Lappeenrannassa. Erityisen kiinnostunut olen poliittisesta historiasta, jota opiskelin sivuaineenani. Olen aktiivijäsen SETA:ssa sekä Sateenkaariperheet Ry:ssä. Kiinnostuksen kohteitani ovat tasa-arvo ja maahanmuuttopolitiikka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation