Hunden som bete!

Att äga en hund handlar inte bara om att ha en vän för livet. Hunden kan ju också fungera som ett hjälpmedel för att komma i kontakt med andra människor på ett effektivt sätt. Detta känner många till genom filmen Hundtricket som handlar om hur en person försöker att hitta tjejer genom att söka kontakt genom att använda hunden som svepskäl. De flesta som jag känner som har hund kan också bekräfta att det verkligen kan gå till på det sättet för många. Men eftersom jag redan har en partner så har jag aldrig varit speciellt ivrig med att testa detta. Men visst har jag ibland mött en del snyggingar då jag varit ute med hunden.

Så, om jag någonsin blir singel så vet jag precis var jag ska göra. Jag ska då sätta på mig mina snyggaste kläder och en Jean Paul Gaultier parfym. Sedan ska jag gå ut till Kungsparken för att slå mig ned på en bänk och vänta på mitt byte. Det låter som taget från en film, och det är det ju också.

Skämt åsido så tror jag dock att det kan fungera bra. Men så länge jag har en partner så kan jag såklart inte testa. Det skulle ju nästan vara som att vara otrogen.

Hund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation