Mer fria ytor

Eftersom jag fortfarande bor ganska trångt, men trots allt har otroligt många saker hemma, så började jag i veckan fundera på hur jag skulle kunna lösa den situationen. Att bo på 45 kvadratmeter, och inse att hälften av utrymmet täcks av prylar och kläder, skulle få vem som helst att reagera. Så, tänkte jag, jag ringer pappa och frågar om han och mamma har lite extra utrymme i villan där jag kan dumpa av saker.

Varken min mamma eller pappa var dock speciellt glada i att få ännu mer saker flyttade till sig, framförallt eftersom de planerar att sälja huset inom ett eller två år. Men, precis när jag gett upp, och insett att jag skulle bli tvungen att leva i den situation som rådde, kom min pappa med ett lysande förslag. Han föreslog nämligen att jag skulle lämna in mina saker för magasinering. På så sätt skulle jag kunna få mer utrymme utan att behöva slänga viktiga saker. Sagt och gjort magasinering blev det.

Utöver detta så går jag mest omkring och är spänd inför våren, som jag nu känner på mig är nära. Det nästan spritter i benen när jag tänker på hur underbart det kommer att bli när jag kan gå i bara t-shirt.

DownloadedFile-164

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation