Skidresor och skaldjur

Fick panik i morse när jag kom på att jag råkat tömma kontot för att betala en alpresa vi ska göra med Kicki och Erik inom kort. Eftersom vi ska bjuda dem på finmiddag i morgon och snacka ihop oss lite inför resan, behövde jag kontanter snabbt och kollade medmin bank. Nu är problemet löst och jag sitter och läser recept på hummer, det kommer att bli världens skaldjursfest eftersom jag vet att de älskar allt från havet. Vi fyra har verkligen de bästa semestrarna ihop. Genom åren har det blivit allt från Karibien till Kalifornien. Men frågan är om något slår skidåkning i de franska bergen, det är så otroligt härligt, både åkningen och allting runtomkring. När jag blir gammal tänker jag bosätta mig i en liten alpby och bara sitta på verandan och kolla ut över bergen. Frisk luft förlänger ju livet, om inte annat. Jon tyckte att vi skulle bila dit, men alla andra ville flyga så nu blir det bekvämlighet för hela slanten. Vi har också sett till att få hotellrummen bredvid varandra och jag och Kicki valde självklart alternativet med badkar och balkong. Jag gillar inte att snåla när jag är ute och reser, det är så sällan det blir av så man kan lika gärna slå på stort. Jon är alltid den som drar i handbromsen, men jag antar att vi kompenserar varandra ganska bra. Och hummer säger han i alla fall aldrig nej till!

Mums!

Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation