Testade banracing på min födelsedag

Vilken dag jag har haft! Idag är nämligen min födelsedag men jag hade tidigare bestämt mig för att inte fira så mycket i år eftersom jag inte fyller jämnt och det är en vardag så tänkte jag istället fira till helgen. Men efter jobbet så överraskade hela tjejgänget mig ute på gatan med en helt galet bra födelsedagspresent från Greatdays! Jag fick köra banracing i en Ferrari F458! Helt sjukt roligt och en sådan upplevelse! Har alltid velat testa att köra så fort som möjligt i en riktig sportbil (man gjorde ett speedtest ute på ett öppet flygfält så det var verkligen bara att sätta gasen i botten och köra på)! Det var verkligen ännu roligare än vad jag trodde! Vilken adrenalinkick! Att trampa gasen i botten och få köra så fort man vill! Helt fantastisk dag! Nu är det press inför de andra tjejernas födelsedagspresenter.

Riktigt cool upplevelse!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation